• openingstijden Ma - Vrij 09:00 tot 17:00
  • openingstijden Za - Zo Gesloten

Fietsaccu Laadt Niet Meer Op? Laat Uw Fietsbatterij Herstellen Met 2 Jaar Garantie!

 

Waarom Uw Fietsbatterij Laten Herstellen?

Het laten herstellen van uw fietsbatterij is vaak een veel voordeligere optie dan het aanschaffen van een nieuwe. Of het nu gaat om een probleem met de connector, de oplaadpoort, of de cellen zelf, wij hebben de kennis en de tools om dit professioneel aan te pakken. Onze herstelservice is grondig en betrouwbaar, waardoor uw batterij weer optimaal zal presteren.

Wat U Van Ons Kunt Verwachten:

  • Professionele Diagnose: We voeren een gedetailleerde diagnose uit om precies te bepalen waarom uw batterij niet meer oplaadt.
  • Snelle Herstelling: Ons team van experts zorgt ervoor dat uw batterij snel en efficiënt wordt hersteld, zodat u niet lang zonder fiets hoeft te zitten.
  • Duurzame Oplossingen: We maken gebruik van hoogwaardige onderdelen en technieken om ervoor te zorgen dat de herstelling lang meegaat.
  • 2 Jaar Garantie: Op al onze herstellingen bieden we een uitgebreide garantie van 2 jaar. Dit betekent dat u zeker kunt zijn van een duurzame en betrouwbare oplossing.

Wanneer Moet U Contact Met Ons Opnemen?

Als u merkt dat uw batterij niet meer volledig oplaadt, snel leegloopt, of helemaal niet meer werkt, is het tijd om actie te ondernemen. Wacht niet tot het probleem erger wordt. Door vroegtijdig in te grijpen, kunnen we vaak dure vervangingen voorkomen en uw batterij nog jaren laten meegaan.

Hoe Werkt Het?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt uw batterij bij ons langsbrengen of opsturen voor een grondig onderzoek. Na de diagnose geven we u een duidelijke prijsopgave voor de herstelling. Indien akkoord, gaan we direct aan de slag en zorgen we ervoor dat u snel weer kunt genieten van zorgeloos fietsen.

Kies voor zekerheid en kwaliteit. Laat uw fietsbatterij herstellen door professionals en profiteer van onze 2 jaar garantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Hoe kan ik u helpen?